Tips på förrätter

20 06 2007

Förrätter på spett                                                                             

Kavring, medvurst och saltgurka                           

För 4 pers

200    g (i bit) rökt cognac medvurst

2        st  skivor kavring

3        st saltgurka

Skär korv, kavring och gurkan i lika stora tärningar. Varva allt på en spett.

Tomat, mozzarella, basilika och pesto

För 4 pers

125      g    mozzarellabollar , ca 15 st

1         msk pesto (färdig)

12                    småtomater

blad från en basilika kruka

Vänd runt mozzarellabollarna i peston. Varva allt på en spett.

Till båda rätterna behöver du 4 träspett.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s




%d bloggare gillar detta: