Att göra i Stenungsund och Orust

5 07 2007

Sommar och regn! Kommer inte ihåg att det varit så här regnigt på flera år i juni-juli. Jag kommer  ju inte att ha någon speciell semester i år. Utan varit hemma en längre tid nu annars. Så man är ju lite sugen på att göra något kanske just i området där man bor. Fast det lär jag nog inte heller göra men kan ju tipsa er andra om lite kuliga saker. Om man gillar musik och är på bäst västkusten så uppträder följande artister på Orust;

Slussens pensionat

4–5 juli: Freddie Wadling.         
8–9 juli: Louise Hoffsten.              *
10 juli: Rebecka Törnqvist.
11–12 juli: Uno Svenningsson.     *
18 juli: Moneybrother.                   *
20–21 juli: Kristofer Åström.
22 juli: Caroline af Ugglas.
23–24 juli: Daniel Lemma.
30–31 juli: Tommy Körberg.
5–6 augusti: Anna Ternheim.
Inträde: 100–300 kronor.

*= de jag skulle vilja se

Slussen är ett populärt ställe så man bör boka i tid. Det är en mysig skärgårdsrestaurang med övernattning och lugn stämning. Dom har sina musikkvällar ända in i september med kända artister. Kolla in här.

Även Stenungsund har en massa olika aktiviteter under juli och där finns både dans och konst samt aktiviteter i Molekylverkstan.

Det nyrenoverade Stenungsbaden Yacht Club kan man inte missa vid besöket till västkusten. Med sitt läge vid havet, ett stenkast från Stenungsund finns det alla möjligheter till att trivas. Stor som liten. Deras hemsida håller på att uppdateras men kolla in den befintliga hemsida, du blir inte besviken! Listan av atrister; Måns, Andreas, Jessica, Magnus, Partypatrullen mm mm. ‘Badet‘ som vi kallar det har året runt bra artister och bl a singelträffar, som är väldigt populära. Deras ‘aktivitetslista‘ är lång från allt från skaldjurspataj, skärgårdturer till ‘rör om i grytan’ eller en kajaktur. Bara och välja vad som passar just dig!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: