Fredag och evighetsprojek

10 08 2007

 

Godförmiddag i bloggvärlden! Den lovade åskan har inte nått oss, tyvär. Så den tryckande hetta är kvar. Hade önskat lite regn, så skulle det bli betydligt behagligare. Igår när vi höll på med den stora båten evighetsprojektet höll jag på att svimma i värmen. Men tur som är så ligger havet nära till hands så ett dopp i den iskalla 18 gradiga vattnet fick en att kvickna till.

Hoppas det inte slutar så här!

Som sagt så har vi inte fått i båten än pg a en massa annat obehag som hänt. Även bygget av badbryggan visade sig vara ett enormt jobb. Inte lätt när man gör det första gången och får lite problem med spackel och färg. Lätt att det blir 20 extratimmar jobb. Jag slutade räkna timmarna för badbryggan vid 200 timmar. Så om man inte gjord en sådan förr så är det betydligt lättare att KÖPA en ny, om det nu går, vet ej. Men imorgon är det den stora DAGEN. Då ska denna omtalade upp på plats. Hur det kan gå till vet jag inte heller för den väger en hel del.. Jag ska försöka att få inte lite kort om det senare i helgen.

Hoppas ni har en bra fredag !

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

10 08 2007
pandoras-ask

Nä,inte bara för ´mej själv,o inte för andra…..OOOppps,Dt blev visst bara för mej själv.Skit samma…Det är så jag känner.Revolution mot allt o alla!!!!!……Vill in på Word press….Men det är för svårt…..Urs…Alla svordomar…..Kram på dej Pinglan…

10 08 2007
blondie60

Det är lungt Pandora!! Man ska få ha utrymme för sin vrede här!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: