Att förlora sitt barn är inte lätt

6 01 2009

John och Jett Travolta

Att man som förälder ska förlora ett barn är grymt och värre blir det om man är känd och det finns säkert inga gränser för grymhet om du tillhör någon lite avvikande tro.

Jett Travolta som liten

Men oavsett tro så är det alltid oerhört tungt att ett barn ska gå bort. Som Jeff Travolta, 16, son till John Travolta och Kelly Preston. Det sägs att pappan John var den som försökte återuppliva sonen utan resultat. Alla rykten om att Jeff skulle vara autistisk eller något annat ska man lägga vid sidan om. Jeffs sjukdom Kawasaki syndrome som orsakar hjärtproblem har inte bevisats ha något med hans död att göra. Ett par har förlorat ett barn och vi ska respektera deras sorg.

Annonser

Åtgärder

Information

5 responses

6 01 2009
ulle

Usch, så hemskt! Det är väl det värsta som kan hända en människa, att förlora ett barn. Vi var nära, men som tur var valde vår dotter att leva och det tackar jag högre makter för!!

6 01 2009
Petra

Ja det kan inte finnas något så hemskt som att förlora sitt älskade barn!!

6 01 2009
barbamorsan

Ja det måste man absolut respektera! Så hemskt och onaturligt….

8 01 2009
Tessa

Ja men vad hemskt, och att dessutom vara en känd människa är nog ännu värre eftersom det blir så mycket skriverier om vad som är sant/ falskt och en massa spekulationer. Smärtan kan ju omöjligt vara mindre bara för att man tillhör en viss religion.

8 01 2009
peter pc carlsson

att förlora ett barn är det sista man som förälder vill göra, oavsett om man är känd eller ej. Oavsett om barn har en sjukdom eller ej. Jag kan inte föreställa mig något jobbigare än det.

p.s. Du kan nominera dig själv eller någon annan till månadens blogg på min sida. Därefter gäller det att se till att du får så många som möjligt att rösta på just din nominering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: